<

Бійці «Світязя» вирушають на передову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 14.01.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У четвер, 14 січня о 11:30 відбудуться проводи бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» в зону антитерористичної операції.

Правоохоронці їдуть на зміну побратимам, які понад місяць несуть службу на передовій, – повідомляють у прес-службі відомства.

Захід відбудеться на за адресою: вул. Загородня, 5-а в Луцьку. В ньому візьмуть участь заступник начальника головного управління Національної Поліції у Волинській області Анатолій Шумик, командир спецпідрозділу Сергій Козак, колеги бійців, рідні, священнослужителі.

Довідково: 12 червня 2014 року УМВС Волині оголосило про створення роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь». Правоохоронців готували до виконання функцій охорони громадського порядку та участі в АТО на Сході України. Формування роти доручили колишньому десантнику Олександру Фацевичу, за плечима якого були 9 років служби у Збройних силах України, а також досвід навчання бійців Самооборони Майдану Волині. 12 липня бійці спецроти «Світязь» після проходження місячного курсу підготовки присягнули на вірність народу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер