<

Бійці підрозділу «Світязь» втретє вирушили у зону АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:59 | 15.06.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Бійці підрозділу “Світязь” вирушили в зону проведення антитерористичної операції для несення служби.

Основне завдання правоохоронців – забезпечення правопорядку і безпеки громадян на територіях, звільнених від терористів, охорона стратегічних об’єктів та виявлення диверсійних груп, інформує прес-служба УМВС України у Волинській області.

За рік від дня створення підрозділу хлопці втретє вирушили у зону бойових дій. Серед них – чимало досвідчених бійців, які пройшли школу виживання в Іловайську та Вуглегірську на Донеччині. Тож саме вони стануть надійною опорою і підтримкою для новобранців, які не так давно поповнили лави підрозділу «Світязь».

Зі сльозами на очах та з великою вірою в серці проводжали міліціонерів рідні та близькі: усі в один голос бажали їм бути мужніми і витривалими, дружніми і згуртованими, гідно виконати поставлені завдання і якомога швидше у повному складі повернутися додому.

Вишикувавшись, виконувач обов’язків командира підрозділу Ярослав Кашуба доповів начальнику УМВС України у Волинській області Петрові Шпизі про повну боєготовність бійців.

У далеку дорогу хлопців благословив настоятель Свято-Георгіївського храму Олександр Мазурак.

Після спільних фото на згадку, батьківських настанов і обіймів із коханими та дітьми бійці вирушили у бойове відрядження. Кожен із них чітко розуміє: підвести рідних і Батьківщину – просто не має права!

cb-pm626image025
cb-pm651image022
cb-pm573image015
cb-pm230image013
cb-pm928image011
cb-pm562image006
cb-pm749image004
cb-pm283image002




один коментар
  1. А ось деяки посадові особи ДП “ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ”( з найближчого оточення колишнього очильника М. Гарбузюка)нахабно та цинічно намагаютьс обливати брудом бойових офіцерів цього славного підрозділу спецпризначення “Світязь”!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер