<

Бійцеві 51-ої бригади, який не спить 7 місяців, потрібна допомога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:49 | 4.05.2015 / Новини / , , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Андрій Слюсарчук – боєць 51-ої бригади. Отримав травми у зоні АТО, внаслідок яких вже протягом 7-ми місяців не може спати. Нестерпні, жахливі головні болі та кошмарні видіння – усе це розрушило здоровий сон.

25-го серпня на передовій, під Мар’янівкою, що на Донеччині,  менш ніж за 10 метрів від бійця впала міна – “накрило” хвилею вибуху та “відкинуло” далеко в кущі, – пише Громадське.Волинь.

«Після такої травми він досі лікується у шпиталях та клініках. На момент знайомства Андрій сильно заікався (наслідки пережитого), дуже кульгав на праву ногу через різкі болі у спині. Завдяки лікарям Київської обласної лікарні та клініки «Національний науковий центр радіаційної медицини», золотим волонтеркам Alla Bogoslovskaya Oksana Syvak , Оксана, а також команді реабілітологів проекту «Зігрій душу!» Antonij MelnikOlena Tarasiuk (і інші золоті серця) та матуальній терапії сьогодні Андрій вимовляє фразу «МОСКАЛЯКУ НА ГІЛЛЯКУ!» без жодного запину та менше кульгає. Та сон відновити, нажаль, ніяк не вдається  УЖЕ БІЛЬШЕ ЯК 7 МІСЯЦІВ ЧОЛОВІК СПИТЬ ЛИШЕ В ЛІКАРНІ ПІСЛЯ КРАПЕЛЬНИЦЬ», – пишуть волонтери Ковельського центру допомоги 51-ій бригаді.

Ночами Андрій вишиває ікони бісером. Каже, що вишивання відволікає на деякий час від тих жахливих болей, що на ніч ще більше посилюються!

У Андрія є дружина та двоє дітей. Через постійні головні болі та лікування чоловік поки що ніде не працює.

Андрію потрібна негайна допомога!
Картка в Приват Банку:  5168 7572 2981 2302 Слюсарчук Андрій Леонідович.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер