<

БФ «Волинь-2014» забезпечив бійців Національної гвардії України спальними мішками та карематами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 13.10.2015 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

70 спальних мішків і стільки ж карематів придбав для потреб військовослужбовців ВЧ 1141 Національної гвардії України Благодійний фонд «Волинь-2014».

За словами командира правоохоронців Василя Гуртовського, 90 відсотків особового складу ВЧ 1141 Нацгвардії України виконували бойові завдання в населених пунктах Донецької та Луганської областей. 166 з них вже отримали посвідчення учасників бойових дій.

Також військовослужбовці виконують завдання в Маневицькому районі, де охороняють надра від нелегальних копачамів бурштину.

«Спальні мішки та каремати – це вимоги сьогодення, тому що ми виконуємо завдання, не тільки на Донбасі, але й на Волині. Це – лісова місцевість, ми там практично живемо. Ці речі на сьогодні є дуже актуальні та необхідні нашим військовослужбовцям», – зауважив Василь Гуртовський.

Виконавчий директор БФ «Волинь-2014» Володимир Кривович повідомив, що співпраця Фонду з нацгвардійцями продовжується. В найближчих планах – закупівля термобілизни та плащнакидок.

«Мені приємно, що хлопці на ротацію повернулися в теплі казарми, вікна у яких замінив наш Фонд та ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», – підкреслив він.

Луцькі прикордонники везуть на Схід концертну програму

Концертну програму до Дня захисника Вітчизни організовують бійці Луцького прикордонного загону для свої колег, які нині виконують бойові завдання в зоні проведення Антитерористичної операції в Донецькій області.

Посприяли у цьому їм представники Благодійного фонду «Волинь-2014». Благодійники закупили прикордонникам 350 літрів дизельного пального.

DSC_0011 (1)
DSC_0015
DSC_0016




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер