<

Безпрецедентне рішення: на ПП «Краківець» людей почали пускати в Україну пішки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:41 | 27.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Аби прискорити оформлення громадян України на в’їзд з Польщі, поряд з пунктом пропуску «Краківець», прикордонники прийняли безпрецедентне рішення – відкрити піший напрямок руху.

Про це 27-го березня повідомили в Державній прикордонній службі.

Прикордонники Мостиського загону разом з польськими колегами на автомагістралі А 4 біля пункту пропуску «Краківець», організували пропуск громадян, які повертаються в Україну, в пішому порядку.

Для цього охоронці кордону розгорнули пересувні автомобільні комплекси прикордонного контролю на базі двох автомобілей. Усього забезпечено робочі місця для 7 експертів з перевірки документів. Оформлення громадян на вхід в Україну розпочалося о 17:00.

Станом на 18:00 пропустити 3178 людей, ще 1800 осіб – стоять у черзі.

Нагадаємо, на кордонах із Польщею сформувалися черги на перетин кордону із тисячі українців.

24 каналу повідомили, що у пункті пропуску “Краковець” наразі не планують перекривати кордони.

“На сьогодні інформації про закриття кордонів немає. Чекаємо розпорядження”, – пояснила речниця Мостиського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

У соцмережах люди публікують фото та відео з кордону з Польщею. Там видно натовпи людей, які намагаються потрапити в Україну. До слова, ці громадяни не зберігають необхідної дистанції один від одного, також не у всіх є захисні маски.

Попри закриття держкордону для пасажирських перевезень 27 березня, в українців ще залишається можливість повернення на батьківщину пішки та автотранспортом через пункти пропуску.




коментарів: 3
  1. Впускайте далі хворобу все правильно! Закони про те що кордон закритий не для наших людей . Ще раз доводить хто такі Українці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок