<

Без манікюру, зачісок та шопінгу: у Львові з 11 травня не відкриють салони краси через нових хворих на COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:37 | 8.05.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

У Львові з 11-го травня карантин послаблять лише частково. Відтак, салони краси та перукарні будуть закритими найближчим часом. Питання про дату їхнього відкриття розглядатимуть вже після першого послаблення карантину – 12 травня.

Натомість, запрацюють літні тераси кав’ярень та відкриються парки і сквери. Про це заявив мер Львова Андрій Садовий, пише 24 канал.

За його словами, збільшення кількості тестувань автоматично вплинуло на більшу кількість позитивних результатів на COVID-19. На думку Садового, така ситуація мала бути по всій Україні, якщо б достатньо багато людей було протестовано.

Мер Львова зазначив, що вони не планують достатньо сильно послаблювати карантин, але кінцеве рішення буде готове після зібрання комісії з надзвичайних ситуацій, яке відбудеться 8 травня.

“Єдине, на що ми підемо – підтримаємо позицію, яка була в урядовому рішенні, щоби дозволити відвідувати парки і сквери – звичайно, із захистом. Ми не готові відкривати магазини одягу, перукарні, салони краси. Ми готові піти вперед щодо книжкових магазинів, невеликих будівельних магазинів. З 11 травня дамо можливість працювати літнім кафе і ресторанам, але всередині закладу – ні”, – пояснив Садовий.

Він додав, що наразі Львів не відкриває музеї та інші схожі установи. Натомість, в усіх відкритих магазинах має бути максимальне провітрювання, вимірювання температури і стеження за соцдистанцією.

Щодо роботи магазинів одягу та взуття, перукарень і салонів краси, мер Львова зазначив, що це розглядатиметься на наступному засіданні комісії з надзвичайних ситуацій. Вона засідатиме вже 12-го травня.

Читайте також: Пом’якшення карантину: що запрацює з 11 травня – повний перелік.




коментарів: 3
  1. а чому мовчить мер Володимира-Волинського і його команда з приводу послаблення карантину … ДЕ конкретні пропозиціі , рішення та заходи ???

  2. Таке собі послаблення,походу чим більше тестувань тим більше виявлених позит.результатів,деякі лікарі говорять що він з народження є той вірус і ніяк не впливає на життя,хто ж це рулить тою двіжухою?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер