<

Бажаючи помститись, українець підпалив дві автівки колишнього роботодавця у Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:40 | 23.08.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

У Польщі 23-річний українець-заробітчанин підпалив 2 автівки колишньому роботодавцю. Подія трапилась ще наприкінці червня.

Про це інформує YAVP.PL з посиланням на gloswielkopolski.pl.

Повідомляють, пожежа в Пшиборові (пол. Przyborowo), що в Великопольському воєводстві, спалахнула в ніч на 20 червня цього року. 

Відтак, вогонь знищив 2 вантажних фургони, де знаходилися електроінструменти – обладнання будівельної компанії. Під час пожежі стався вибух, а автомобілі горіли у дворі, поруч із будівлями.

Зазначають, на пошуки винуватця місцевій поліції знадобилося 2 тижні. Ним виявився 23-річний громадянин України. Під час допиту хлопець зізнався, що це він підпалив фургони. Причиною свого вчинку назвав непорозуміння з колишнім роботодавцем та бажання помститися. 

Збитки від пожежі оцінили в 40 тисяч злотих. До того ж, слідчі наголосили, що подібні дії несли загрозу життю та здоров’ю людей, оскільки поряд з палаючими автомобілями знаходилися житлові будинки. 

До суду підозрюваний буде знаходиться під вартою. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.




коментарів: 3
  1. Шкода що впіймали…. Багато польських роботодавців відверто знущаються з Українців…Не від хорошого життя земляки їдуть на заробітки, а ті ‘пшеки’ не виплачують заробітної плати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок