<

Батькові і доньці з Нововолинська потрібна допомога в боротьбі з онкозахворюваннями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:07 | 26.09.2020 / Новини / , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Про маму двох діток, яка веде боротьбу з онкологією, писали волинські ЗМІ. Завдяки небайдужим людям, які допомогли коштами на придбання доровартісного препарату, Тетяні Куценко з Нововолинська вдалося позбутися метастазів у печінці та легенях.

Щоб не просити в людей, жінка навіть почала сама заробляти на ліки. Але це великі гроші. Один препарат “Ібрансу” вартує 40 тисяч гривень. Окрім того, у сім’ю прийшла нова біда, – рак кишківника виявили у її батька. Торік йому не давали шансів на одужання. Але сьогодні вони з’явилися. Та лікування потребує фінансів. Про це на своїй сторінці написала дружина Людмила Цимбалюк, – передає Володимир медіа.

“Жити з 4 стадією раку – справжній виклик для будь-кого. До кого звернутися, де лікуватися, що робити? Повірте, пережити таке не кожен взмозі. Дехто майже одразу здається. Просто говорять: “Скільки Бог дасть, стільки й проживу.” І, навіть, не пробує лікуватись. Причин на це багато. Найбільша – гроші. Де їх брати? Лікування раку надзвичайно дороге й не завжди успішне. Люди витрачають величезні кошти, а в результат – смерть.

У нашому випадку і донька, й чоловік мають хороші результати. Особливо донька. За два роки після того як пішли метазтази в печінку і легені, вона добилася того, що їх на теперішній час нема. Але її лікування обходиться дуже дорого. Препарат “Ібранс” коштує 40 000 грн.

У чоловіка також рік назад майже не було шансів на життя. Коли його взяли на операцію в Інституті Раку, щоб видалити пухлину, потім просто привезли в палату й сказали мені: “Ми не змогли. Пухлина величезна, прирослася до інших органів. Вивели стому і все.”
Я чомусь в той момент навіть не злякалася. Мала вже досвід боротьби з хворобою.

Хіміотерапією сучасною, таргентами добилися того, що операцію зробили. Пухлина зменшилася, метазтази в кишечнику зникли. Але на сьогодні ще залишаються в печінці та легенях. Найближчим часом їдемо на печінкову артеріальну інфузію, хімія прямо в печінку. Останнє КТ показало, що метазтази в печінці вже почали зникати. Маємо велику надію, що метод ПАІ допоможе в тому, що стане можливим зробити операцію на печінці і видалять в ній пухлини (зараз вони займають більшу частину печінки).

Просимо допомоги, хто має таку можливість.
ПриватБанк 5168 7574 0887 1814 або
ПриватБанк 5168 7551 0664 1083 Куценко Тетяна

ПриватБанк 4731 2191 1495 7628 або
Ощадбанк 5167 4900 8537 9783
Сівак Володимир.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер