<

Батько загинув, а мама і діти з травмами – в лікарні: на трасі «Устилуг-Луцьк-Рівне» сталася потрійна автотроща

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:38 | 21.07.2020 / Новини / , , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Смертельна автопригода сталася 19-го липня близько 18:15 на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» поблизу селища Клевань Рівненської області.

Поліцейські на місці події з’ясували, що водій автівки «ВАЗ 2105» — 39-річний житель міста Рожище Волинської області, рухаючись у напрямку міста Луцьк, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив спочатку зіткнення із автомобілем «ВАЗ 2107» під керуванням 53-річного рівнянина, а потім — із позашляховиком «Toyota RAV4», яким керував 53-річний мешканець Житомирської області. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Внаслідок ДТП водій «ВАЗ 2105» від отриманих травм загинув на місці події. Крім того, травм зазнали його двоє малолітніх дітей і знайома керманича — 40-річна жителька міста Ковель. У жінки діагностували відкритий перелом ноги. У шестирічної дівчинки виявили відкриті переломи рук та ніг, а у 8-річного хлопчика —відкриту рану щоки та скронево-нижньощелепної ділянки.  

Водій позашляховика з дружиною, а також четверо осіб із «ВАЗ 2107» до лікарні не зверталися. Кермувальники відповідно до освідування були тверезі. 

Автомобілі поміщені на спецмайданчик села Городок. 

На місці події працювали поліцейські Рівненського районного відділення поліції, слідчого управління та рятувальники.

Наразі слідчим слідчого управління проводиться досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Обставини смертельної ДТП встановлюються.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер