<

«Батьківщина» Волині делегуватиме на місцеві перегони 1,5 тисячі своїх представників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 12.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Політична сила Юлії Тимошенко оголосила про похід на вибори під гаслом: «Батьківщина – єдина надійна команда». Про це повідомив на пресконференції  у Луцьку народний депутат України, заступник голови партії «Батьківщина» Іван Крулько, який куруватиме виборчий процес на Волині.

«Ці вибори будуть знаковими, бо саме тепер люди дадуть оцінку команді Володимира Зеленського: чи покращився їхній добробут, наскільки вони впевнені у завтрашньому дні, як зросли тарифи. Вибори покажуть реальні рейтинги всіх політичних сил. А на Волині «Батьківщина» завжди мала сильні позиції. Під час останніх президентських перегонів у першому турі Юлія Тимошенко в деяких округах випередила і діючого тоді президента Петра Порошенка, і нинішнього Володимира Зеленського», – зазначив політик

Він наголосив, що «Батьківщина» планує висунути у ради різних рівнів більш ніж 40 тисяч претендентів на депутатський мандат.

«Ми можемо сформувати професійну команду і плідно працювати над розв’язанням місцевих проблем, бо саме депутати місцевих рад повинні опікуватися тим, як поладити дороги, утримувати школи і дитсадки, забезпечувати роботу лікарень», – додав Іван Крулько.

Він представив керівника обласного виборчого штабу «Батьківщини»  –  Андрія Козюру, першого заступника голови обласного партосередку, депутата Луцької міської ради, який своєю чергою зазначив:

«Батьківщина» – єдина структурована партія, яка має осередки у кожному населеному пункті. Нині до нас долучаються люди, готові працювати задля людей. За депутатський мандат у 54 міських, селищних, сільських ОТГ Волині боротимуться більш як 1,5 тисячі представників нашої політсили».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця