<

«Бандерштат-2018»: день перший. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:11 | 4.08.2018 / Новини / /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

3-го серпня щорічний музичний фестиваль «Бандерштат» вдванадцяте зустрів гостей. Чим він жив в перший день – у фоторепортажі інтернет-видання «БУГ».

Три музичні сцени, які діють одночасно, наметове містечко, гутіркова сцена, фестиваль вуличної їжі, атракціони та дитяче містечко, спротмайданчик та тисячі щасливих облич можна було побачити на заході. Спекотний день не став на заваді для сімейного відпочинку. Саме сімейним позиціонує себе фестиваль, а тому він є безалкогольним.

У наметовому містечку вирує життя, його мешканці відпочивають там та готують їжу.

Загалом на музичних сценах у перший день фестивалю виступило понад 20 гуртів. Кожен із відвідувачів мав змогу відвідати ту, яка найбільш до вподоби, адже на кожній панувала своя атмосфера. Були виступи таких виконавців, як Чумацький шлях, Роллікс, Pavlik Overdrive, O.Torvald та інші. Завтра на гостей фестивалю чекають гурти Біла Вежа, Гуцул Каліпсо, Тартак, Арсен Мірзоян, Христина Соловій та інші виконавці.

Атракціони та дитяче містечко не давало сумувати найменшим гостям фестивалю.

На гутірковій сцені гості мали змогу поспілкуватися з ветеранами УПА, Євгеном ГаличомВолодимиром ЛисомНадією ГуменюкЮрком Журавлем та Андрієм Садовим.

«Бендерштат» триватиме ще два дні. А яким був перший день, дивіться у фоторепортажі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа