<

«Баба робоча, як корабельна сосна»: Корнієнко та Арахамія «неформально» обговорили колегу по фракції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:12 | 24.06.2020 / Новини / /
Перегляди
9
/ коментарі 4

Керівники фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко і Давид Арахамія під час робочої поїздки до Миколаєва неформально обговорювали свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву. Олександр Корнієнко, зокрема, оцінив політикиню, як “робочу бабу” і “взагалі красуню”.

Відео розмови Корнієнка і Арахамії зафільмували журналісти місцевого видання “НикВести”, – передає ТСН.

Мікрофони у політиків виявилися не вимкненими, вони цього не помітили, і Корнієнко почав представляти Арахамії депутатку Ірину Аллахвердієву, вихваляючи її якості і не підбираючи етичних висловів.

Арахамія погоджується зі сказаним, але активно не підтримував бесіду. Наприкінець Корнієнко навіть запропонував познайомити її із президентом Володимиром Зеленським. На думку Корнієнка, Аллахвердієва справила б на главу держави позитивне враження.

Повна розмова Олександра Корнієнка і Давида Арахамії:

Корнієнко: “Алахвердіева – взагалі красуня”.

Арахамія: “Так”.

Корнієнко: “Така піддута, звичайно, трошки. Трошки тюнінг, тон too much. Загалом вона баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут отх*рить триста зустрічей за чотири місяці. І виграє. Вона така наживо. Енергетика”.

Арахамія: “Енергії багато”.

Корнієнко: “Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш, він підстрибне, викурить всі айкоси. Скаже: “Баба так. Баба так”.

Після інциденту керівник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія у коментарі “112 Каналу” заявив, що послідовність цієї розмови була змонтована, але і він, і Олександр Корнієнко вже перепросили у колеги Ірини Аллахвердієвої. Водночас слова “про корабельну сосну” вживалися нібито для опису стійкості політикині.

“…пройде 400 округів, всіх зробить, енергії маса тощо. У чистому вигляді політологічна дискусія щодо перспектив кандидат у мери”, – сказав Арахамія.

Однак одразу після цього він заперечив можливість участі Аллахвердієвої у місцевих виборах. За словами Арахамії, суть цього відео – скомпрометувати нардепку як одну із VIP-агітаторок, які будуть присутні на Миколаївщині. 

 “Ми знайшли оригінал цього запису. Там абсолютно все видно було два діалоги. Діалог, де пан Корнієнко, каже, що “Ірина в нас красуня”. Я кажу: “Так”. Ми їй це завжди кажемо в обличчя. Це наша колега, вона завжди гарно виглядає. А друга частина розмови була про одного із кандидатів на посаду міського голови. Тут зрозуміло про рівень енергії, вона може отримати перемогу”, – додав Арахамія.

Своєю чергою, Олександр Корнієнко також заявив про вирвані з контексту фрази і змонтований запис. Разом із тим, він перепросив за свої слова, але пояснив, що у фракції “Слуга народу” нардепи мають специфіку мови, якою спілкуються між собою.

“До монтажу потрапило прізвище шанованої депутатки, нашої колеги, яка жодного стосунку до обговорюваних питань не мала. По-третє, я розумію, що певні фривольні слова могли образити людей – зокрема, жінок. За що від свого імені і від імені Давида приношу щирі вибачення. По-четверте, ми обговорювали товаришів і соратників по політиці як товаришів і соратників по політиці. Відносини між нами всіма, незалежно від статусів депутатів, гендеру і статі – приблизно однакові і складають команду. Так, у нас є специфіка мови, якою ми спілкуємося між собою. І це наша внутрішньопартійна справа”, – написав Корнієнко у фейсбук.

До слова, Ірина Аллахвердієва пройшла до Верховної Ради під номером №116 в списку “Слуги народу”. Вона заміжня, є членом Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, головою підкомітету з питань тарифного та нетарифного регулювання.

Пізніше нардепка Ірина Аллахвердієва на своїй сторінці у фейсбук заявила, що опубліковане відео – “це монтаж”. Політикиня каже, що говорила із Арахамією і Корнієнком і вони “присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого”.

“Очевидно, мова йшла про потенційних кандидатів в мери та до списків партії на місцевих виборах. Але в передвиборній боротьбі дехто не гребує навіть такими ницими прийомами для зведення політичних рахунків. Втім, такими штучними “скандалами” нас не вдасться роз’єднати. І що б не креативили опоненти — залишиться на їхній совісті. А ми разом зробимо “триста зустрічей за чотири місяці і виграємо вибори”, – йдеться в повідомленні Аллахвердієвої.




коментарів: 4
  1. А що не так ,мужики не проти полкувиркатись з цією козою .Політика -це злордійство ,корупція ,секс і наркота .

  2. То шо, хіба не видно шо у баби робоче лице?
    Геть якась затáскана.
    Я думаю слуги знали про шо говорили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок