<

Азербайджанці з прапорами проїхали колоною центром Києва і постріляли у повітря. Поліція порушила справу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:39 | 12.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Вдень 11-го жовтня центром Києва проїхала колона автомобілів з прапорами Азербайджану, з машин зробили декілька пострілів у повітря. Поліція порушила справу через хуліганство.

Про це повідомляє поліція Києва, – інформує hromadske.ua.

Коли правоохоронці отримали повідомлення про колону авто та постріли, машини з іноземними прапорами зупинили в сусідньому районі міста. Слова очевидців про постріли підтверджує те, що поліція знайшла на місці події 4 стріляні гільзи.

Загалом поліція зупинила 6 авто, в яких було 14 людей — усі іноземці. Справу порушили за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу.

Попри те, що поліція не називає громадянство цих іноземців та не каже, з якими прапорами вони були, відео у соцмережах свідчать про те, що це азербайджанці, які, вочевидь, святкували військові успіхи своєї країни у Нагірному Карабаху. 

На іншому відео можна побачити і турецький прапор, що не дивно, бо зараз Анкара для Баку — головний союзник і не в останню чергу завдяки озброєнню Туреччини азербайджанська армія звільняє (або окупує, залежить від того, яка позиція вам ближче) населені пункти в Карабаху. Добре видно і український прапор, правда, перевернутий.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота