<

Азербайджан збив російський військовий гелікоптер у Вірменії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:50 | 10.11.2020 / Новини / , , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Біля кордону з Азербайджаном 9-го листопада збили російський вертоліт. Повітряний транспорт супроводжував колону воєнної бази Росії у Вірменії.

За попередньою інформацією, 2 членів екіпажу загинули. Про це повідомляє ТАСС із посиланням на Міноборони Росії. Ще одну людину госпіталізували з травмами середньої важкості, – передає Канал 24.

Азербайджан уже визнав, що це його сили збили гелікоптер: у місцевому міноборони вибачилися і повідомили, що зробили це випадково, пообіцявши виплатити компенсацію.

За інформацією установи, вертоліт “Мі-24” збили з переносного зенітно-ракетного комплексу. У момент удару вертоліт супроводжував колону воєнної бази Росії у Вірменії. Аварія сталась близько 18:00 неподалік села Ерасх у Вірменії, що на кордоні з Азербайджаном.

Нагадаємо, бойові дії між Вірменією та Азербайджаном у Нагірному Карабасі поновились 27-го вересня. На початку листопада Азербайджан заявив про звільнення міста Шуші. Також у Баку наголосили, що підступають до столиці невизнаної Нагірно-Карабаської республіки Степанакерта.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа