<

[ОНОВЛЕНО] Автомобіль в’їхав у зупинку у Камінь-Каширському районі: постраждав неповнолітній

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:47 | 18.06.2021 / Новини / /
Перегляди
262
/ Коментарі відсутні

У селі Нуйно Камінь-Каширського району 17-го червня Volkswagen в’їхав у громадську зупинку, постраждав неповнолітній пасажир автомобіля.

Про це Волинським Новинам стало відомо з власних джерел.

На місці аварії працювали медики “швидкої”, які надали постраждалому всю необхідну допомогу та доставили у місцеву лікарню.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», виклик про ДТП надійшов о 3:53. Повідомлялося, що автомобіль в’їхав у перепону. Пасажир, 15-річний юнак, отримав струс головного мозку, забої обличчя та закриту черепно-мозкову травму. Хлопця “швидкою” госпіталізували у Камінь-Каширську районну лікарню.

Як згодом розповіли у поліції Волинської області, за кермом автомобіля Volkswagen LT перебував 23-річний житель Камінь-Каширського району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та врізався у зупинку громадського транспорту. 

Внаслідок автопригоди 15-річний пасажир транспортного засобу отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення неврології районної лікарні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа