<

Автобус, в якому було близько чотирьох десятків українців, потрапив у ДТП в Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:53 | 2.07.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

2-го липня о 14:00 на автодорозі поблизу міста Богуславіце Сілезького воєводства сталася ДТП за участю двох вантажівок та пасажирського автобуса, в якому перебували близько чотирьох десятків громадян України.

У коментарі Суспільному речниця МЗС Катерина Зеленко повідомила, що за попередньою інформацією Генерального Консульства України в Кракові, внаслідок зазначеної ДТП 16 громадян України отримали травми різного ступеня тяжкості, з них 6 було госпіталізовано. Наразі 1 особа перебуває в критичному стані. Постраждалих із серйозними травмами евакуювали медичними вертольотами.

За інформацією польських ЗМІ, у ДТП постраждало понад 30 осіб. У пожежній бригаді зазначили, що на причетному до аварії автобусі їхали 26 осіб.

“32 людини отримали поранення. 6 осіб перебувають у важкому стані, 8 осіб доставлено в лікарні, в нашому розпорядженні буде більше машин швидкої допомоги. У постраждалих є травми грудей, голови та переломи кінцівок”, — повідомив заступник міністра охорони здоров’я Польщі Вальдемар Краска.

У поліцейському відділку Ченстохова зазначили, що на дорозі зіштовхнулися автобус та дві вантажівки: одна з причепом, а друга з цистерною. Одна з вантажівок перевозила небезпечний вантаж.

Після зіткнення вантажівка загорілася. Автобус також був серйозно пошкоджений – лобове скло і передня частина збоку повністю зламані. Чотири вертольоти LPR були відправлені на майданчик, а також один військовий вертоліт.

Наразі Консули намагаються встановити перевізника. За попередньою інформацією, автобус прямував з Тернопільської області у напрямку Варшави. Польське RMF FM  повідомляє, що автобус прямував до Слупська.




коментарів: 4
    • скоріше український заробітчанин заснув в фурі.
      поляки давно в англії на будівництві працюють

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця