<

Автівки, які вилучили під час блокування махінацій з гумдопомогою у Луцьку, передали військовим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 23.06.2022 / Новини / , , /
Перегляди
370
/ Коментарі відсутні

Нещодавно СБУ викрила у Луцьку схему махінацій з гуманітарною допомогою. Правоохоронці встановили, що представник громадської організації налагодив незаконний механізм ввезення та продажу автомобілів.

Зловмисник ввозив на територію України автомобілі під виглядом гуманітарної допомоги, а в подальшому автівки продавались за готівку, пише СБУ Волині.

Оперативники зафіксували продаж трьох “гуманітарних” автомобілів на загальну суму понад 600 тис. грн. Зокрема, зловмисник продав карету швидкої допомоги за 12 тис. доларів США.

У межах кримінального провадження, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 201-2 (незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги) Кримінального кодексу України.

Також йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Правоохоронці вилучили автівки та передали їх військовим, які зараз виконують бойові завдання у Херсонській та Миколаївській областях.

Нагадаємо: Фонд Юрія Гупала спростував причетність до розкрадання гуманітарки у Луцьку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок