<

Авіанапрямки, які відкриють зі Львова у 2020 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:39 | 7.01.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Львівський аеропорт не зупиняється на досягнутому і продовжує відкривати все нові і нові авіанапрямки, аби львів’янам та жителям усієї Західної України ставало все зручніше добиратися до різних країн.

Журналісти 032.ua ще раз переглянула усі анонсовані рейси та вивчили системи бронювання авіаперевізників і підбили підсумки того, до яких міст у наступному році ми зможемо полетіти на пряму у 2020 році.

Познань

З 1 квітня ірландський лоукостер Ryanair почне виконувати прямі авіарейси зі Львова до Познані (Польщі). Рейси здійснюватимуть двічі на тиждень, щосереди і щонеділі. Стартова ціна квитків – 24 євро.

Будапешт одразу від двох лоуокстерів

Про відкриття прямого рейсу до Будапешта (Угорщина) спочатку повідомив угорський лоукостер Wizz Air. Виконання польотів стартує 3 червня і виконуватимуть їх щосереди та щонеділі. У системі бронювання квитки можна придбати за ціною 289 грн.

А вже через два дні про відкриття аналогічного авіанапрямку повідомила і Ryanair, до того ж анонсувала виконання польотів за цим напрямком на 2 місяці раніше – уже з 1 квітня. До того ж самі рейси також виконуватимуть щосереди та щонеділі. Стартова ціна квитків – 16 євро.

Батумі

Цей авіанапрямок для Львова не новий, адже свого часу туди зі Львова літали МАУ та Yanair. Тепер же ці рейси до Батумі (Грузія) виконуватиме щовівторка та щоп’ятниці український лоукостер SkyUp. Cтартва ціна квитків від 1610 грн. Виконання рейсів стартує з 29 травня.

Бургас

Ще один курортний авіанапрямок, до якого SkyUp виконуватиме регулярні рейси це Бургас (Болгарія). Польоти на цьому напрямку компанія виконуватиме з 3 червня кожні 10 днів.

Барселона

Barcelona skyline, Sagrada Familia is visible.

З 29 травня SkyUp також виконуватиме рейси і до Барселони. Літатиме туди перевізник щовівторка та щоп’ятниці. Стартова ціна на квитки – 1918 грн. Раніше за цим напрямком літала МАУ.

Іракліон

Цього напрямку наразі немає у системі бронювання, але його компанія  SkyUp теж планує відкрити зі Львова. Про це заявляв сам директор компанії Євген Хайнацький. Відомо лише, що спочатку компанія планувала раз на тиждень літати за цим напрямком. А 27 грудня Державіаслужба дозволила виконувати ці рейси двічі на тиждень.

Стамбул

Ще один напрямок, який SkyUp наразі не анонсувала, але уже отримала на нього дозвіл, це Стамбул (Туреччина). Державіаслужба дозволила компанії літати по 4 рази на тиждень.

Белград

За інформацією сербського профільного видання, у літньому сезоні 2020 року рейси з Белграда (Cербія) до Львова відкриває компанія Air Serbia. Щоправда, цього напрямку ще нема у системі бронювання перевізника.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця