<

Audi на місяць затримує вихід позашляховика E-Tron через проблеми з софтом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:14 | 23.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Електричний позашляховик Audi E-Tron вийде на місяць пізніше очікуваного через оновлення програмного забезпечення.

За даними джерел, “частина програмного забезпечення моделі повинна бути переглянута”, –  пише НВ.

Представник автовиробника визнав, що затримка з виходом електричного позашляховика на чотири тижні пов’язана з “проблемою розробки програмного забезпечення”. Зміни в ПЗ, як зазначається, пов’язані зі збільшенням рівня безпеки. У той же час, німецькі ЗМІ говорять про затримку “на кілька місяців”.

“Це не драматична затримка, враховуючи, що E-Tron не повинен був потрапити в автосалони до другого кварталу 2019 року, але вона не несе нічого хорошого для Audi”, – зазначають журналісти Engadget.

Також наголошується, що Audi була залучена в неприємні переговори з LG в зв’язку з цінами на батареї E-Tron. За повідомленнями, LG хоче підвищити ціни на 10 відсотків через високий попит, що може вплинути на остаточну вартість електрокара. Втім, жодна з компаній не прокоментувала суперечку про ціну.

E-Tron обіцяє запас ходу в 400 км, розгін до сотні за 6,6 секунд в звичайному режимі і 5,5 секунд в спортивному. Audi вдалося реалізувати такі показники завдяки літій-іонній батареї, об’ємом в 95 кВтг, яка живить два електродвигуни на передній і задній осі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок