<

Атовці прийшли до голови Волинської ОДА Погуляйка з претензіями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:08 | 4.12.2019 / Новини /
Перегляди
14
/ коментарі 4

3-го грудня приблизно сотня представників організацій, що об’єднують учасників бойових дій на Сході України, зібралася у Волинській облдержадміністрації, аби висловити своє невдоволення призначенням на посаду очільника області луганчанина Юрія Погуляйка.

Про це інформує ВолиньPost.

Напередодні офіційного представлення атовці влаштували мітинг, а після – прийшли на розмову з Юрієм Погуляйком.

Нового очільника Волині представив перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов.

Після наради з очільниками органів влади та місцевого самоврядування він разом із Погуляйком пішов на розмову до атовців, яких на той час було вже чимало. Серед присутніх – представники “Національних дружин”, “Нацкорпусу” та інших організацій.

Юрія Погуляйка, який зайшов у переповнену залу, атовці зустріли словами: “А ну-ка, давай-ка, атсюда, Пагуляйка”.

Керівник волинського осередку “Нацкорпусу” Андрій Дяченко своє невдоволення пояснив так: “Він працював в системі МВС. Нова влада каже, що не буде людей зі старої системи. А тут людина з високих посад часів Януковича. Тепер ця людина приїхала виводити нашу область з кризи. Нам в це не віриться”.

Атовці запитували Трофімова, “за які заслуги” Зеленський призначив Погуляйка головою Волинської ОДА. Мовляв, на Волині є достойні кандидати. Утім, конкретних прізвищ невдоволені не називали.

Присутні атовці висловлювалися з приводу того, що Волинь втратить у темпах децентралізації, через те, що немісцева людина довго вникатиме в особливості регіону.

“Волинь – це не кар’єрна сходинка. Ми не хочемо, щоб люди приходили сюди на посади, щоб просто потім скочити у Київ”, – сказав очільник “Нацдружин” у Луцьку Вадим Крикун.

“Ми просто попереджуємо, що кожен крок, кожен наказ, кожен підпис буде контролюватися. Ми будемо діяти, якщо щось буде не так”, – сказав Погуляйку Андрій Дяченко.

Той натомість пообіцяв, що працюватиме на благо Волині.

Окрім того, атовці зауважили, що на Волинь приїжджають представники СБУ з Луганщини для допитів місцевих учасників бойових дій. Погуляйко пообіцяв розібратися.

“Завтра ви можете прийти до мене в кабінет і поспілкуватися”, – сказав Погуляйко. Утім, атовці відповіли, що їм не потрібні запрошення до кабінетів.

Зрештою, Юрій Погуляйко вийшов провести Сергія Трофімова, який мав їхати до Києва, і пообіцяв повернутися на розмову.

Атовці ж зауважили, що такий початок спілкування їм не до вподоби і вирішили не чекати, поки Погуляйко повернеться.




коментарів: 4
    • Що то за наєзд на “сєкту Бубочки”?. Та і он ніпрічєм, то єго совєтніки так зробили. Та і взагали оні за нєго не голосували. Ну або самі отмазку придумайте, раз такі розумні :))))))

  1. А той солодкий екс президент працював в Азарова в міністерстві,де ви були хлопаки????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер