<

Атовці, які придумали скандальний банер, пояснили, чому Порошенко – президент на крові

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:52 | 16.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
17
/ коментарі 3

Авторами скандального банеру «Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР. Щоб сховати свої злочини, твої генерали її знищили» були учасники найбільшого об’єднання ветеранів Волині – «Спілка воїнів АТО Волині».

Бійці 51 бригади кажуть, що це крик їхньої душі через паплюження честі і пам’яті бійців бригади, які першими прийняли на себе тягар війни в 2014 році, – пишуть Волинські новини.

А на пролитій Росією та недолугим вищим командуванням армії крові Порошенко став президентом.

Скандальний банер з’явився напередодні візиту Петра Порошенка на Волинь, ввечері 13 березня. Вже за декілька годин його зрізали, а сам президент чомусь до Луцька їхати передумав.

Голова спілки Олександр Серватович відкрито заявляє, що рішення розмістити банер з нагадуванням Порошенку про те, що його обіцянки нічого не варті, прийняли колегіально члени спілки. Після чого звернулись за допомогою, аби їм допомогли виготовити і розмістити банер.

«Текст – наш, ми самі його склали. Петро Порошенко прийшов до влади, зокрема, на трагедії під Волновахою. Так, крім нього тоді варіантів не було і він обіцяв мир. Але про те, з чиєї вини сталося вбивство 17 солдатів, чому досі цього не розслідували і замовчують правду – про це всі мовчать», – каже Серватович. Та додає, що банер розмістили законно, легально, на спеціально відведеній для цього площі.

Чоловіки кажуть, що жодної політики в цих діях немає, адже бійці 51 ОМБР ще з 2014 року повторюють ці слова та стукають у всі двері. На жаль, їх не чують.

«Кожен рік під час всіх заходів ми гордо говоримо, що ми – бійці 51 бригади, ми пишаємось цим. Немає в нас дезертирів і алкоголіків, є хлопці з подавленим морально-психологічним станом.

Банер – це наш крик душі. Ми хотіли, щоб Порошено побачив його, і знав, що Волинь пам’ятає про зустрічі і обіцянки», – каже голова луцької міської організації «Спілки воїнів АТО Волині», офіцер запасу 51-ї бригади, старший офіцер відділення 14-ї ОМБ Олег Кобилинський.

Нагадаємо 14 березня, прес-служба 14 ОМБр заявила про свою непричетність до банера, що вивісили перед приїздом президента на Волинь.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця