<

«АТБ» підвищує ціни на соціальні категорії продуктів харчування та товари першої необхідності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:37 | 23.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
88
/ коментарів 12

«АТБ-Маркет» підвищує ціни на соціальні категорії продуктів харчування та товари першої необхідності у зв’язку із зростанням закупівельних цін від постачальників.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби “АТБ-Маркет” передає Інтерфакс-Україна.

У компанії повідомляють, що продукти з “борщового набору” (картопля, капуста, цибуля, морква) подорожчали на 35-128%, цукор – на 8%, макаронні вироби – на 9,5%, крупи – на 11%, гречка – на 51%, борошно – на 5%, яйця – на 6%.

“Компанія “АТБ-Маркет” змушена підвищити ціни на продукти харчування та товари першої необхідності. Така ситуація пов’язана зі стрімким зростанням закупівельних цін від постачальників не тільки для торговельної мережі АТБ, а й для всіх операторів українського ринку роздрібної торгівлі”, – йдеться в повідомленні.

За даними компанії, підвищення цін постачальників пов’язані з карантинними заходами, зокрема із забороною на велику кількість працівників в одному приміщенні, транспортними обмеженнями.




коментарів: 12
  1. Депутати щось там мичали що проти підвищення цін а на них клали. Бо ж ті самі піздюкі мають ті мережі магазинів. Все взаємоповязане

  2. Краще підтримати у цей час місцевих людей, що продавали городину на ринку. Тому купую у них. В групах ФБ є оголошення про продаж. Зменшиться попит – такі баригі, як АТБ, зменшать ціни.

  3. Украіна… Це тільки в нас таке може бути…!!! Не беріть в тих постачальників, хай самі ідять, а держава, антимонопольний комітет, не мають впливу ні на що, тільки язиками иолоти. Ну тоді не хай місцева влада реагує, закрити АТБ, і всі дєла.

  4. Держава Україна повинна контролювати ціни на переріод карантину. Як і обіцяла. І місцева влада – теж!

  5. АТБ цінниками дурять людей мотивуючи що не встигають,а персонал курить за рогом,постійно черги біля касс.
    Не цього чекали люди,а ще в такий час…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер