<

Aston Martin представив новий спорткар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:55 | 7.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Компанія Aston Martin розсекретила спорткар DBS GT Zagato, який увійде в лінійку DBZ Centenary Collection. Потужність 5,2-літрового турбованого V12 збільшена з 725 к. с. до 770 к. с.

Про це повідомляє Комерсант, – передає УНІАН.

Автомобіль, побудований на основі серійного Aston Martin DBS Superleggera, отримав кузов в стилі класичного купе Aston Martin DB4 GT Zagato.

Машина відрізняється декількома новими технічними рішеннями. Потужність 5,2-літрового турбованого V12 збільшена з 725 к. с. до 770 к. с., пише kommersant.

В ексклюзивного купе своя оптика, особливі колісні диски з кріпленням центральною гайкою і активна решітка радіатора — елемент складається з 108 окремих деталей, які “відкриваються” під час запуску двигуна і “закриваються”, коли двигун заглушений.

У купе немає заднього скла. Єдина панель, що включає в себе дах, зроблена з вуглепластикового волокна і замість скла встановлена камера, яка передає зображення на дисплей перед водієм.

У салоні змінена передня панель, центральний тунель і встановлено нові сидіння. Частина деталей інтер’єру, як і шильдики на кузові, декоровані золотом.

Тираж дорожнього Aston Martin DBS GT Zagato становитиме всього 19 примірників. Автомобіль можна придбати тільки в комплекті з трекових купе Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation.

Поставки DB4 GT Zagato Continuation покупцям почнуться в 4-му кварталі 2019 року, а DBS GT Zagato клієнти отримають тільки в 4-му кварталі 2020 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця