<

Арсеній Яценюк доручив розглянути питання про збільшення зарплат військовим у зоні АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 31.01.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Арсеній Яценюк дав доручення Міністерству фінансів України, МВС та іншим профільним відомствам розглянути питання про збільшення грошового забезпечення для прикордонників та інших військових підрозділів, які перебувають в зоні АТО, зокрема, військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту, Управління державної охорони, СБУ.

Про це Яценюк повідомив сьогодні у передачі «10 хвилин з прем’єр-міністром», відповідаючи на запитання дописувачки Facebook, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабміну, – повідомляє Уніан.

Яценюк нагадав, що в поточному році уряд на 16 млрд грн збільшив фінансування сектору національної безпеки і оборони – до 113 млрд.

Він підкреслив, що у Збройних силах стрілець раніше отримував 2 тис. 341 грн, зараз – 7 тис., що на 4 тис. 659 більше. Командир взводу раніше отримував 3 тис. 801 грн, сьогодні – 9 тис. Для командира роти виплати збільшилися з 5 тис. 096 до 11 тис. грн. Для командира батальйону – з 5 тис. 664 до 13 тис. грн. Для командира бригади – з 6 тис. 501 до 16 тис. грн.

«Аналогічна схема й аналогічні обсяги грошового утримання, які отримують українські військовослужбовці, застосовуються для Національної гвардії України», – зазначив глава уряду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця