<

Арсеній Яценюк доручив перерахувати плату за опалення українцям, яким було надане не якісне тепло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:44 | 8.01.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив провести перерахунок сплати за теплопостачання по всіх об’єктах, де послуга не була надана якісно.

Про це він заявив на засіданні Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п’ятницю, 8 січня, пише Урядовий портал.

Арсеній Яценюк зазначив, що є велика кількість скарг громадян, зокрема жителів Києва, щодо низької температури теплоносіїв.

Прем’єр нагадав, що Урядом було прийнято рішення, яке чітко передбачає обов’язок перерахунку в тому випадку, якщо послуга надана не в повному обсязі або неякісно:

– Неякісно – це означає, коли батарея холодна, а виставляють (рахунок) як за гарячу. Усе залежить від якості послуги. Послуга надана в повному обсязі – значить, вона оплачується в повному обсязі. Якщо послуга не надана в повному обсязі, то вона й не оплачується, – підкреслив Арсеній Яценюк.

Глава уряду доручив по всіх об’єктах теплопостачання, де послуга не була надана якісно, здійснити перерахунок:

– І основне – запланувати в поточному році відповідні ремонтні роботи по таких будинках. Він наголосив, що одним із ключових аспектів при проведенні реформи енергетичного сектору є якість підприємств теплокомуненерго, тобто якість того, як вони працюють. – Прошу це питання невідкладно поставити перед київською владою, – підкреслив Арсеній Яценюк.

Глава уряду нагадав, що в минулому році місцеві бюджети збільшили свої доходи на 40%: – Сподіваюся, що поточний рік також буде дуже плідний для місцевих бюджетів. Ключове питання – куди ці гроші діваються.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер