<

Аргентинський депутат поцілував груди коханки під час онлайн-засідання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 30.09.2020 / Новини / /
Перегляди
41
/ коментарі 2

Депутат аргентинського парламенту пестив груди коханки під час засідання, яке проводили онлайн через карантинні обмеження.

За таку поведінку 47-річний Хуан Емільйо Амері склав мандат. Про це пише сайт польського телеканалу TVP, – передає Газета.юа.

Амері – соратник по партії президента Альберто Фернандеса. Пояснив, що був переконаним, що зник інтернет, і решта депутатів не бачать. Тому посадив помічницю Целесте Бурґос на коліна, розстібнув блузку і став цілувати груди.

Політик саме розлучається з дружиною. У нього 3 дочок.

“Мені соромно. Почуваюся зле. По цілій країні погане з’єднання з інтернетом. Це була онлайн-сесія, пропав зв’язок. Думав, камера теж відключена. Моя партнерка вийшла з ванни. Я її запитав про нові імплантати в грудях і потім поцілував їх. За 10 днів до цього зробила операцію”, – сказав згодом Амері.

Спікер Палати депутатів Серджіо Масса одразу перервав засідання, коли побачив, що робить один із парламентарів. Заявив, що складе заяву про злочин депутата за дискредитацію політичного класу.

“Скандальна поведінка депутатів під час віддалених засідань бувала не раз. Пили віскі чи засинали. Слід це припинити, бо люди втратять до них повагу”, – сказав Масса в ефірі аргентинського телебачення.

Амері уже звинувачували в застосуванні фізичного і психічного насильства до політиків обох статей. Зокрема, обіцяв побити радника одного з міст. Національний конгрес Аргентини складається з двох палат. Нижню Палату депутатів, де 257 парламентарів, обирають раз на 4 роки.




коментарів: 2
  1. То він не цицьки цілував, а вкладені в імплантанти свої гроші) Добре хоч не сідницю в той день дамочка не збільшувала:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер