<

Apple офіційно відкрила свій офіс в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:16 | 1.07.2021 / Новини / /
Перегляди
128
/ Коментарі відсутні

Компанія Apple відкрила свій офіційний офіс в Україні. У березні вона запустила український розділ сайту, а з 28-го червня офіційна служба підтримки Apple в Україні «заговорила» українською.

Про відкриття офісу Apple повідомив віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, – передає Громадське.

За його словами, Apple планує самостійно ввозити техніку в Україну та контролювати магазини офіційних дилерів, які надають послуги компанії в Україні.

«Вже понад рік ми з командою в тісній співпраці з Apple як з європейським, так і з американським офісом. Разом плануємо запускати нові послуги Apple для українських користувачів», — зазначив міністр у Facebook.

Він додав, що разом з американською компанією в Україні працюють над адаптацією голосового помічника Siri до української мови та покращенням рекомендацій Apple Music для українських користувачів. Зокрема там планують створити окремі добірки з українськими виконавцями.

«За останній рік Україна здійснила прорив у диджитал-сфері, і я радий, що міжнародні партнери розуміють це. Вдячний Apple за виявлення особливої уваги до нашого ринку», — пише Федоров.

Нагадаємо, у березні на сайті компанії Apple з’явився український розділ. А з 28 червня офіційна служба підтримки Apple в Україні «заговорила» українською. До цього українських користувачів обслуговували за замовчуванням російською. У тих, хто мав американські облікові записи, обслуговування було англійською.

Компанія Apple тільки у травні 2020 року зареєструвала в Україні власне представництво — юридичну особу зі статутним капіталом у 2,7 мільйона гривень. Однак після цього жодної інформації про плани Apple в Україні не було.

З 2017 року офіційним дистриб’ютором Apple в Україні є компанія «ASBIS Україна». Вона лише завозить техніку в Україну, а продають її вже мережеві магазини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця