<

«Антивакцинатори» вийшли на мітинг у центрі Києва і перекрили рух біля Верховної Ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 3.11.2021 / Новини / , , /
Перегляди
822
/ коментарів 12

Вранці 3-го листопада в центрі Києва «антивакцинатори» зібралися на мітинг проти щеплення від коронавірусу.

Раніше в групах противників вакцинації анонсували акції протесту в Києві та Львові. Зазначалося, що люди з’їдуться з різних областей країни, повідомляє LB.ua

“Близько 8-ї ранку кілька сотень людей пройшлися центром столиці – до Верховної Ради та Кабінету міністрів. Вони тримали в руках плакати з написами: “Ні примусовій вакцинації!”, “Моє тіло – мій вибір і мої права”, “Скажи “ні” ковід-паспортам” та інші”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначають часники акції – без масок. Деякі з них – представники релігійних організацій.

Учасники акції намагалися “пікетувати” супермаркет та перекривати дорогу і пішохідні підземні переходи. Також вони перекривали дорогу біля вулиці Лобановського. Учасники кажуть, що перешкоджатимуть руху до 11:00.

На мітингу також помітили ексдепутата Верховної Ради Надію Савченко із сестрою Вірою, яких нещодавно піймали в аеропорту “Бориспіль” з підробленим ковід-сертифікатом.

Антивакцинатори та вакциноскептики озброїлися нібито приголомшливою статистикою – вони стверджують, що в тих країнах світу, які вакцинували від ковіду більше від половини дорослого населення, смертей і госпіталізацій більше саме серед вакцинованих.




коментарів: 12
  1. Якщо люди всерівно хворіють після вакцинації (неважливо в якій формі), яка користь від неї, всерівно не спинити поширення хвороби шляхом масової вакцинації (всерівно хворіють вакциновані і є розповсюджувачами вірусу). Тому людина сама повинна приймати рішення чи вакцинуватися, адже це її життя і здоров’я залежить від цього

  2. яке діло вакцинованим до невакцинованих ? ви вакциновані, вам нічого не загрожуе, ну й не лізте до всіх інших… ах, ви всеж боітесь захворіти ? ну а нах ви тоді вакцинувалися ?

    • 100% згоден. Не потрібно нікого заставлять вакцинуватись. Нехай природний відбір зробить своє

      • то те, шо ви зробили з країною ви зробили для природного відбіра ? чи природний відбір вже з вами попрацював, і тому ви це зробили з країною ?

  3. Де ж ви інше напишите,а то пальчиком насварять і грошиків не заплятять.

    • точно ! В Израіле переконали більшисть населення, і тільки вірус залишився непереконаним… Бацько сябрів особливо і не переконуе, але йому напевно вірус свідомий попався, не буже зверствует… пощастило мабудь

  4. Хтось перед останнім видихом встигає подумати: “Чого ж я не вакцинувався?” А хтось перед останнім вдохом встигає подумати: “І хто мене тягнув підти і провакцинуватись? ” Судьбу не обманешь. Она тебя обманет, ты её –нет.

  5. Вірус передається і тваринам. Хто не вакцинує домашніх тварин, не зможе вигулювати їх на вулиці.
    Так що на вакцинацію в чергу становісь

    • Акція: всі хто вакцинував домашніх тварин зможе безкоштовно записатись на прийом до психіатра і отримати довідку для оформлення субсидії по слабоумству

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер