<

Анонс футбольних матчів Євро 2016 на 16-те червня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:03 | 16.06.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сьомий день чемпіонату Європи з футболу.

Англія – Уельс

16:00, Ланс, Фелікс Боллар-Делеліс. Арбітр — Фелікс Брих (Німетчина). Пряма трансляція не телеканалі Футбол 2.

Зустріч двох британських команд на Євро ще до старту турніру викликало підвищений інтерес, через надзвичайний есоційний складник протистояння. Стартовий тур лише підігрів цю цікавість. А виграш Словаччини взагалі закрутив інтригу в групі.

Нічия в першому турі зобов’язує збірну Англії до перемоги, а тому розв’язує руки Уельсу, адже стрімкі контратаки є сильною стороною валійців. Для Англії дана зустріч буде своєрідним лакмусовим папірцем, який визначить чи відповідають амбіції їхнім можливостям.

1

Україна – Північна Ірландія

19:00, Ліон, стадіон Люмьер, арбітр Павел Краловець (Чехія). Пряма трансляція на телеканалі Україна.

Гра проти збірної Німеччини минулої неділі одночасно і обнадіяла і розчарувала. Надії пов’язані зі сміливою грою в першому таймі, коли синьо-жовті мало в чому поступались, а в деяких моментах навіть переважали чемпіонів світу. Розчарування прийшло в другій половині зустрічі. Чи то сил не вистачило, чи то тренерський штаб різко змінив план, але тієї по футбольному нахабної збірної не було.

Ментальні якості повинні допомогти українській команді здолати непоступливу, але аж ніяк не сильнішу за нашу збірну Північної Ірландії. Так, ми не в тому становищі, щоб говорити про перемогу на класі, але втрату очок в цьому поєдинку не зрозуміє ніхто.

fotbol-nimci

Німеччина – Польща

22:00, Париж, Стад де Франс. Арбітр — Бьорн Куйперс (Нідерланди). Пряма трансляція на телеканалі Україна.

Німеччина розпочала свій турнірний шлях на Євро з недільної перемоги 2:0 над збірною України. Але в цій грі німцям місцями оводилось зовсім не просто, що говорить про не зовсім оптимальний стан команди. Покращувати підопічних Йоахіма Льова є що, особливо гру біля своїх ворот.

Відносно складу збірної Польщі, слід відзначити відсутність потреби в ротації. Є вірогідність заміни воротаря через невелику травму. В поляків будуть шанси для взяття воріт, особливо при наявності Роберта Левандовські.

1381766129_1




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа