<

Андрій Круглашов розповів про компанію «Стеж за грошима» для місцевих виборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:47 | 13.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Про місцеві вибори-2015, кампанію «Стеж за грошима» та чому волинянам треба голосувати чесно «Громадському.Волинь» розповів координатор Всеукраїнського громадського руху ЧЕСНО Андрій Круглашов.

Круглашов приїхав на Волинь з метою відвідати локальний форум руху ЧЕСНО. Він познайомився із місцевим політикумом та від імені руху запропонував їм підписати «Декларації відповідальності», в яких ідеться про фінансову прозорість підписантів у передвиборчих перегонах та таку ж прозорість після перемоги, – повідомляє Громадське.Волинь.

Також активіст ЧЕСНО розповів про взаємозв’язок між тим, як виборець голосує і тим, що він має як результат. Круглашов пояснив, що чесний та свідомий вибір українця є гарантом не повторення нашої історії із розчаруванням у владі після виборів та її чергового не виконання обіцянок після отриманої перемоги.

Чому волинянам необхідно серйозно ставитися до голосування, не продавати своїх голосів та критично відноситися до кожного з кандидатів, дивіться у інтерв’ю на «Громадському.Волинь»




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер