<

Андре Тан представив дитячу колекцію весна/літо 2019

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:47 | 29.03.2019 / Новини / /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

Український дизайнер Андре Тан відкрив дитячий тиждень моди JFW яскравою і стильною колекцією весна / літо 2019 для маленьких модників.

Дизайнер вивів на подіум не тільки юних моделей, а й їхніх зіркових батьків, – пише Прямий.

Відкрила показ співачка Гайтана зі своєю майже дворічною дочкою, яка була наймолодшою ​​моделлю показу. Так само на подіум вийшли і продемонстрували family look Наташа Холоденко з сином Іларіоном, Артем Гагарін з сином Дмитром, Андрій Джеджула з сином Даніелем, Валентина Хамайко з сином Михайлом та донькою Мирославою.

Андре Тан в минулому році вперше представив своє нове “дітище”, а саме лінію одягу для дітей. Показавши на дитячому тижні моди вже другу колекцію дизайнер прокоментував: “Я переконаний, що хороший смак варто прищеплювати з самого дитинства, саме тому в минулому році я запустив дитячу лінію, яка стала логічним продовженням жіночої і чоловічої ліній. Тепер я впевнено можу сказати, що ми можемо одягнути всю сім’ю”.

Головною музою колекції стала трьох річна дочка Андре Тана Соня. “З появою дочки я кардинально переглянув свої погляди на дитячий одяг. Маленькі дівчатка прагнуть бути такими ж модницями, як і їхні мами, тому наші речі в хорошому сенсі “дорослі”. Особливу увагу ми приділяємо крою та вибору тканини, а так само максимально повторюємо елементи дорослих колекцій в дитячих”, – прокоментував Андре Тан.

Дитяча колекція весна / літо 2019 яскрава, життєрадісна і безумовно комфортна. Повсякденні комплекти з’єднують в собі стилі гранж і спорт-шик. Дизайнер сміливо пропонує поєднувати куртку-косуху з рожевою спідницею-пачкою і кросівками oversize. Леопардовий світшоти носимо з легансамі з еко шкіри, а на перший погляд строгий костюм в смужку-з декоративними пір’ям і брошками в формі зірок з кристалів.

Що стосується хлопчиків, Андре Тан пропагує стиль юного денді: сорочки-поло в чорно-білу смужку, блакитні і сірі штани-чінос, casual сорочки в клітку з бавовни “як у тата”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа