<

«Американський дрон іди на**й»: росія сплагіатила українську марку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 17.03.2023 / Новини / /
Перегляди
574
/ 1 коментар

Щоразу, коли здається, що росія вже досягла дна, країна-терористка переконує, що може пробити його знову і знову. Наприклад, створити дизайн марки про американський дрон, повністю скопіювавши її з марки Укрпошти.

Загарбники створили жалюгідну пародію на легендарну українську марку. Обурливі кадри з’явилися у мережі, повідомляє 24 Канал.

Після збиття американського безпілотника MQ-9 Reaper над Чорним морем росія, вочевидь, хоче почати кампанію нікчемного “побєдобєсія”. Для цього вони вирішили створити дизайн поштової марки, для “увіковічнення” цієї події.

Ідею та дизайн росіяни вирішили повністю вкрасти з української марки “російський воєнний корабель іди на**й”, яку Укрпошта випустила у квітні минулого року безпосередньо перед затоплення крейсера Москва.

Росіяни вирішили змінити фон української марки, яка в синьо-жовтих кольорах, на кольори свого так званого прапора. Прикордонника, який 24-го лютого 2022 року послав російський крейсер “Москва” у відповідь на вимогу здатися під час штурму Зміїного, загарбники перетворили на свого солдата, проте образ залишився таким же.

Середній палець солдат же показує не крейсеру, а американському безпілотнику, а зверху з’явилася фраза “американський дрон іди…”.

Тільки от цікаво, як в російській реальності поєднується побєдобєсіє через збитий безпілотник із тим, що у Москві заперечують збиття цього БпЛА і вигадують різні версії про аварії та інші.

Вранці 14-го березня російський винищувач Су-27 збив американський безпілотник MQ-9 Reaper у міжнародних водах Чорного моря. Після цього Москва заявила про намір дістати уламки збитого БпЛА з моря, але у Вашингтоні вважають, що країна-терорист уже це зробила.

Очевидно, що поспіх Кремля зумовлений бажанням перехопити американські технології і зробити те, що росіяни вміють найкраще – вкрасти і видати за своє. Тільки-от перед падінням безпілотника, американські фахівці видалили конфіденційне програмне забезпечення, що унеможливить перехоплення технологій.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер