<

Amazon знімає в Новій Зеландії серіал за мотивами «Володаря перснів»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 19.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Американська кінокомпанія Amazon Studios знімає в Новій Зеландії серіал за мотивами всесвіту Джона Р. Р. Толкієна «Володар перснів», який, як вважається, стане найдорожчим в історії.

Про це пише Mind.UA, посилаючись на Reuters.

Гігант інтернет-торгівлі Amazon.com викупив права на екранізацію «Володаря перснів» два роки тому, коли екрани ще перебували під владою серіалу «Гра престолів» студії HBO. На відміну від HBO та інших стрімінгових компаній, як Netflix, новий хіт Amazon притягне до екранів не тільки глядачів, але й потенційних підписників платного сервісу Prime.

За повідомленням Amazon Studios, багатосерійна адаптація покаже нові лінії сюжету, які в часі розвиваються до першого тому трилогії Толкієна «Братство персня», де дія відбувається у Середзем’ї.

 «Коли ми шукали підходяще місце, де ми могли б відтворити первісну красу Другої Епохи Середзем’я, ми знали, що повинні відшукати щось величне, з недоторканими берегами, лісами і горами. Щось, що також стане домівкою для першокласних декорацій, студій і висококваліфікованих ремісників, а також іншого персоналу», – розповіли виконавчі продюсери Джей Ді Пейн і Патрік Маккей.

Трилогія «Володар перснів» була екранізована в Новій Зеландії на початку 2000-х років режисером Пітером Джексоном. Три фільми заробили майже $3 мільярди в прокаті і виграли 17 премій Американської кіноакадемії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер