<

Alyona Alyona відмивала Софійську площу після дрифту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:36 | 12.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
704
/ коментарів 5

11-го серпня реп-виконавиця Alyona Alyona, яка була присутня під час скандальної зйомки компанії Red Bull, внаслідок якої було зіпсовано бруківку на Софійській площі, долучилася до процесу прибирання.

Прибиранням бруківки, за даними КК “Київавтодор”, на замовлення Red Bull UA займається приватна клінінгова компанія, повідомляє Укрінформ.

“Ми тут через те, що Red Bull так і не надав офіційної інформації про те, що відбувалося, є в нього дозволи чи ні, окрім одного сторіз в інстаграмі з вибаченнями. Ми вирішили діяти не словом, а ділом, оскільки я тут була і все це бачила, хоча була впевнена в тому, що всі дозволи є і клінінг помиє це все швидко. Це відбувається не так швидко, як хотілося”, – сказала виконавиця в коментарі Укрінформу.

Alyona Alyona також закликала представників компанії Red Bull UA надати офіційні коментарі щодо інциденту, а не “просто опублікувати сторіз в Інстаграмі”.

Згодом стало відомо, що столичні правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо цього випадку за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Нагадаємо, що 10-го серпня на Софійській площі відбувалися рекламні зйомки за участі відомої реп-виконавиці, а пізніше – компанія Red Bull вибачилась перед жителями столиці за зіпсовану бруківку на одній з головних площ Києва.




коментарів: 5
  1. Вибачте, але кому це цікаво? А он в Стрийському парку дерево знову ледве людей не забило. А Сєлєзньов чуть не побився з Караваєвим. А Лукашенко що тільки британцям не наговорив!

  2. Зате, щоб зробити з нашої країни цирк на дроті—-неаби які мозги треба було мати.

  3. грішним ділом подумалось що товстуха присівши випадково обдристала бруківку та змушена була відмивати оті нечистоти.. Та прочитав статтю уважніше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер