<

Активісти з “Правого Сектору” затримали екс-начальника ДАІ Волині, який влаштував ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:05 | 16.03.2015 / Новини / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

За словами очевидців чоловік був п’яним і намагався втекти з місця пригоди.

Колишній начальник Державтоінспекції Волині Володимир Гайовий на автомобілі Toyota Camry на вулиці Торф’яна, що у Львові, не розминувся із Citroën Berlingo, а потім зачепив ще й Chery Kimo. Кажуть, що перед тим, водій автомобіля Toyota Camry на вулиці Петра Панча пошкодив ще два транспортні засоби, кажуть там у одному із авто на момент аварії була дитина. Чи є постраждалі у наслідок аварії, поки не відомо, – пише PRESS-Центр

Автопригоду, що сталася у неділю, 15 березня, о пів на восьму вечора бачили представники молодіжної організації Правий сектор – Права молодь. «Правосекторці» Юрій Кузьма та Роман Святошенко наздогнали і затримали водія. А оскільки від чоловіка було чути запах спиртного і поводився він підозріло, «правосекторці» разом із працівниками Державтоінспекції, які виїхали на місце ДТП повезли затриманого у Львівський обласний державний наркологічний диспансер, щоб встановити вміст алкоголю у крові Гайового.

Та експертизу відразу ж провести не вдалося. Як пояснили фахівці, зламався апарат Драги, за допомогою якого здійснюють ці заміри.

За словами Юрія Кузьми та Романа Святошенко у диспансер їх не впустили, до того ж невідомі пригрозили їм розправою за розголошення подробиць ДТП, йдеться на офіційній сторінці Правого сектору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок