<

Активісти в Херсоні влаштували акцію протесту в роковини нападу на Гандзюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 31.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Херсоні активісти руху “Хто замовив Катю Гандзюк” проводять серію акцій, які присвячені роковинам жорстокого нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Спочатку пікет відбувся під будинком головного управління Нацполіції. Він присвячений роковинам з дня нападу на громадську діячку та виконувачку обов’язків керівника справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк. Онлайн-трансляцію заходу вів журналіст “Громадського” Богдан Кутєпова на сторінці у соцмережі фейсбук, – передає ТСН.

https://www.facebook.com/MasiNayyem/videos/pcb.2425326224179554/2425325520846291/?type=3&theater

На відео видно, як учасники заходу підривали петарди, підпалювали фаєри та димові шашки.

На сторінці спільноти “Хто замовив Катю Гандзюк” активісти повідомили, що у Херсоні буде вулиця Катерини Гандзюк.

“Активісти ініціативи “Хто замовив Катю Гандзюк” розпочали серію акцій, приурочених до дня нападу на Катерину, з-під приміщення Головного Управління Національної поліції в Херсоні. Тієї самої поліції, яка зробила все можливе, щоб страшний злочин не можна було розслідувати по гарячих слідах. Вулиця Лютеранська, на якій знаходиться поліція, була символічно перейменована у вулицю Катю Гандзюк. Міськрада вже раз робила це офіційно, але кишенькові ГОшки підняли бучу і через суд відмінили перейменування. Але хрін там. Боротьба триває. Вулиця імені Катерини Гандзюк буде. Поліція обіцяє, що табличку не зніматимуть. Принаймні так заявив замначальника ГУНП”, – йдеться у повідомленні.

https://www.facebook.com/kutiepov/videos/2415578595170523/

Після цього учасники акції поїхали до будинку посередника між виконавцями та замовниками вбивства Ігора Павловського. На його будинку написали – “вбивця”.

Пізніше активісти приїхали під будинок Євгена Рищука, якого пов’язують із вбивством Катерини.

https://www.facebook.com/kutiepov/videos/2415689698492746/

Потім активісти прийшли під стіни обласної ради. 

“Наступна зупинка – місце роботи Владислава Мангера. Так, вбивця Каті досі очолює обласну раду. Бо у місцевих депутатів занадто маленькі горіхи, щоб нарешті позбутися цього чорта. Бо з чортом і вбивцею дружити – це вигідно. А справедливість відновлювати – не вигідно. Поліція намагалась зашкодити активістам залишити повідомлення для Мангера. Якби ж вони так вбивць шукали, як їх захищають. Але ми доведемо справу до кінця. Вбивці Каті будуть сидіти”, – написали на сторінці спільноти “Хто замовив Гандзюк”.

Світлина від Хто замовив Катю Гандзюк?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок