<

Активісти «Правого сектора» пікетували Любомльський райвідділ міліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 23.02.2015 / Любомль, Новини / , , /
Перегляди
41
/ Коментарі відсутні

Сьогодні, 23 лютого, активісти громадського об’єднання «Правий сектор Любомльщини» прийшли до райвідділу міліції зі скаргою на дії працівників цієї структури. Проблема полягає в наступному: 19 лютого в селі Бережці на що Любомльщині працівники міліції, зі слів керівництва  тутешнього «Правого сектора», незаконно здійснили обшук будинку та автомобіля, котрий був на території подвір’я. в цей час у будинку знаходилися особи, котрі є активістами вищезгаданої організації.

Біля міліцейського відділку зібралося багато люду, яких зацікавила ця подія. Окремі з них висловлювалися проти дій «Правого сектора», мовляв, ситуація в країні й так критична й не потрібно розпалювати такими діями ворожнечу. До активістів вийшли начальник Любомльського районного відділу УМВС України у Волинській області Ярослав Москалюк та начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, котрий, дізнавшись про цей конфлікт, прибув на місце події. Були присутні також представники міської влади та інших громадських організацій.

Активісти «Правого сектора» вручили керівництву міліції подання, в якому просять на час службового розслідування відсторонити від займаних посад працівників Любомльського РВ, котрі проводили обшук будівлі.  Вислухавши активістів та громадськість, Петро Шпига повідомив, що цю справу триматиме на власному контролі.

DSC_0758
DSC_0779
DSC_0795




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер