<

Активісти і ветерани АТО призупинили роботу гральних закладів на Львівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 22.01.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Три з трьох закладів так званої “Національної лотереї” у Винниках Львівської області призупинили роботу після рейду місцевих активістів.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Учасники рейду зафіксували роботу ігрових автоматів на приховану камеру і викликали поліцію. Правоохоронці опечатали установи до проведення детального огляду та відкрили кримінальне провадження.

“Є факт, що АТОвець програв свою земельну ділянку в апаратах. Він сидів, вони йому пропонували алкогольні напої і він в стані алкогольного сп’яніння написав розписку, що, коли він програє певну суму, вони дали йому кредит на цю суму. І після того, як програв, переписав ту ділянку”, – розповів учасник бойових дій і активіст Юрій Солиган.

Численні скарги місцевих жителів змусили відвідати сюди активістів і ветеранів АТО. З прихованою камерою вони зафіксували, що ховається за вивіскою про “Національну лотерею”.

Богдан – учасник бойових дій і колишній ігроман. Розповідає: схема майже не змінилася з тих пір, як гральний бізнес в Україні офіційно під забороною. Гравців підігрівають алкоголем і навіть еротикою.

“В принципі, нічого там не змінилося, просто вдосконалювалося. Гроші даєте в касу, дають картку, на картці приставляє до ігрового автомату. Чим більше грошей програєш, тим більше наливають. Щоб налили, треба починати грати від 200 гривень. І сигарети дадуть, кава, чай, що-небудь, тут навіть був такий момент, що коли вони тільки відкрилися, був стриптиз щоп’ятниці о 6 вечора”, – розповідає учасник бойових дій активіст Богдан Кузьма.

Після фіксування всього процесу на камеру активісти викликали поліцію. Працівники грального закладу одразу ж змінили поведінку.

Спочатку працівниця пригощала алкоголем, потім все заперечувала. Поліцейські опломбували заклад і відкрили кримінальне провадження за статтею про гральний бізнес. Всі відеоматеріали активісти передали правоохоронцям.

“Слідчим здійснено виїзд за вказаними адресами з метою проведення слідчої дії, огляду місця події, однак власники не надали нам згоди. Було прийнято рішення про опечатування, закриття приміщень з метою отримання постанови суду для проведення санкціонованого огляду”, – розповіла начальник слідчого відділу Личаківського райвідділу Михайло Борусовський.

В цілому активісти побували в трьох гральних закладах в Винниках. За словами чоловіків, після рейду до них вже дзвонили невідомі. Спочатку погрожували, потім пропонували домовитися за гроші.




коментарів: 4
  1. Треба було бітами перебити всю аппаратуру ,бо через місяць в другому місці відкриють такий самий притон .

  2. Я просто тащусь з алкоголіків-активістів, подивіться на їхні морди спиті. Від знайомих розказали мені за активіста , який на відео(на моменті 1.30, це м’яко кажучи алкоголік ше зі шкільних часів. До школи його активістів пошліть, хай взнають що то за фрукт гнилий.За руку ніхто не тягне людей на «апарати», в кожного є вибір. Людям пофіг на підняття цін, погані дороги, брак робочих місць і у всьому винять Унл. Життя в українців стане краще , як вони закриються? Фіг там! Алкоголь на кожному кроці, наркотики теж. Якщо розуму немає, то хай і хату ще програє. Тлумок і в Африці тлумок!

    • Є підозра , що попередній коментар лишила працівник грального притону , як раз та , що виносила ящик під час рейду . Тому так і захищає цей гнилий бізнес , бо самій не важливо як аби гроші заробити і неважливо хто від того страждає . А про те що наркотики на кожному кроці знає на власному досвіді , адже її тата звільнили з органів МВС за вживання героїну.

  3. Я дружина того самого «алкоголіка активіста» ( той що на 1,30 хвилині )як ви коментуєте , ми разом п`ять років , алкоголю практично не вживаємо .Тому не треба тут наводити наклеп.
    Ці активісти – це хлопці , які пройшли Майдан і АТО , мають патріотичну позицію , бажають справедливості і порядку в своїй країні . Гральний бізнес не є законним в Україні ! З вашої логіки давайте назвемо героїн «національний наркотик» і будем продавати його в магазинах . А що , хто має розум не купить ! Ігроманія це є хвороба, це залежність . Невже ви не розумієте , що таке активне розповсюдження гральних закладів провокує людей . Я особисто знаю декілька осіб , в яких через ігроманію страждає родина , діти .
    Ми з чоловіком підозрюємо , що ви просто маєте відношення до гральних автоматів , тому так захищаєте цей чорний бізнес . Але більшість адекватного населення, яке не заробляє гроші на біді інших , підтримує ініціативу закрити раз і назавжди такі заклади ! І серед них навіть ті самі ігромани .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер