<

Актриса Меріл Стріп підтримала звільнення Сенцова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:39 | 1.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Народний депутат Мустафа Найєм повідомив на своїй сторінці в Facebook, що голлівудська актриса Меріл Стріп приєдналася до акції на підтримку українського політв’язня режисера Олега Сенцова.

Нагадаємо, в Росії Сенцова засудили до 20 років позбавлення волі за звинуваченням в організації терактів в Криму, – пише Корреспондент.

“Після традиційної фотосесії ми опинилися в декількох метрах, і я вирішив, що якщо вже так вийшло, пані Стріп могла б стати ще одним адвокатом нашого кримчанина”, – написав Найєм.

Нардеп був здивований обізнаністю Стріп, що серед номінантів премії PEN International є засуджений режисер, проте подробиць його історії вона не знала.

“Під час недовгого діалогу мені вдалося досить детально розповісти їй про історію Олега Сенцова – про матеріали його справи, про його сім’ю, про Крим, про насильно нав’язане громадянство і двох його дітей, які залишилися на анексованій території”, – зазначив Найєм.

За його словами, Стріп сама запропонувала зробити спільне фото.

“Уже після церемонії ми з нею говорили ще раз. Актриса сказала, що готова приєднатися до кампанії ПЕН-центру зі звільнення Олега”, – наголосив Найєм.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер