<

Актриса «Дизель Шоу» Марина Поплавська загинула в ДТП під Києвом: автобус зіткнувся з вантажівкою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 20.10.2018 / Новини /
Перегляди
101
/ Коментарі відсутні

20-го жовтня о 5:55 на автотрасі Київ-Чоп біля села Мила сталося зіткнення автобуса “Неоплан” з акторами “Дизель шоу” та вантажівки. В результаті аварії загинула актриса Марина Поплавська.

За попередніми даними водій автобуса “Неоплан” не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем, – повідомляє прес-служба Нацполіції Київщини.

В автобусі знаходилося 14 пасажирів. Одна жінка загинула. Тіло її направлено до моргу. Ще четверо пасажирів автобуса отримали травми різного ступеню тяжкості. Їх доправлено до лікарні.

Водій автобуса затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Ресурс dtp.kiev.ua на своїй сторінці в фейсбук повідомляє, що сталося зіткнення автобусу “Неоплан”, в якому були актори “Дизель шоу” з вантажним автомобілем “МАЗ”. Загинула актриса Марина Поплавська. 

“Спідометр застиг на 100+ кілометрів на годину …”, – йдеться в повідомленні.

https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/videos/1893700684271828/

Інформатор” пише подробиці трагедії. Обидва транспортні засоби, які потрапили в аварію – автобус з акторами “Дизель шоу” і вантажівка – рухалися в напрямку Києва, повертаючись зі Львова. За попередніми даними, водій автобуса не впорався з керуванням і влетів в напівпричіп вантажівки. В результаті удару автобус, який перевозив 14 пасажирів-акторів “Дизель шоу”, отримав сильні пошкодження. На передньому сидінні біля водія знаходилася Марина Поплавська, вона загинула на місці. Також постраждали ще чотири актори шоу.

Як розповів водій фури Микола, він почув сильний удар і вийшов на вулицю. Там він побачив розбитий автобус і тіло жінки.

https://www.facebook.com/kiev.informator.ua/videos/259206444783577/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер