<

Актори Київського обласного театру вийшли на мітинг та оголосили голодування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:13 | 14.12.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під приміщенням Київської облдержадміністрації в четвер, 14 грудня, мітингують актори Київського обласного драматичного театру ім. Саксаганського з вимогою виплати зарплати за 3 місяці, проти скорочення фінансування і спроб звільнення директора театру.

Про це повідомляє Укрінформ.

Так, актори і співробітники вийшли на акцію протесту проти скорочення фінансування і спроб облдержадміністрації звільнити директора театру В’ячеслава Ускова.

Вони провели флешмоб під будівлею адміністрації з гаслами “Театру бути”, “Театр потрібен Київщині”, “Руки геть від Ускова”. Актори і працівники театру на акції оголосили голодування і в знак цього зв’язали білі стрічки.

Як повідомляє ЗМІ з посиланням на директора театру Ускова, театру на 2017 рік було виділено 24 млн грн., був затверджений бюджетний паспорт. Втім, у квітні без попередження фінансування було скорочено до 15 млн грн.

“Я дізнався про це з інтернету. Це є порушенням. Театр живе за законами держави, і я не можу платити зарплату менше або більше. Ми в червні виплатили зарплату і відпускні, і все – театр залишився на нулі”, – сказав Усков.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця