<

Акторка Джессіка Чейстен відвідала Київ, Ірпінь та зустрілася з Зеленським

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:13 | 8.08.2022 / Новини / , /
Перегляди
175
/ 1 коментар

Зірка стрічки «Небезпечна гра Слоун», голлівудська акторка Джессіка Честейн 7-го серпня приїхала до України.

Джессіка Честейн у Києві відвідала виставку про наслідки російської окупації в художній галереї «ПінчукАртЦентр», інформує ТСН.

Уранці акторка побувала в столичній дитячій лікарні «Охматдит». Там їй розповіли про роботу медичного центру під час воєнного стану та передали подарунки від малечі. Також відвідала дітей із Херсона та Чернігова, які перебувають на лікуванні в «Охматдиті».

В Ірпені акторка поспілкувалася з представниками місцевої влади та проїхала містом, аби на власні очі побачити масштаби руйнувань, завданих російськими окупантами. Там же завітала до родини, яка пережила навалу росіян, евакуювалась закордон, а потім повернулася додому.

Потому була зустріч Джесіки Честейн із Президентом України  Володимиром Зеленським та головою Офісу президента Андрієм Єрмаком.

«Американська акторка Джессіка Честейн сьогодні в Україні. Для нас такі візити відомих людей надзвичайно цінні. Завдяки цьому світ іще більше чутиме, знатиме та розумітиме правду про те, що відбувається в нашій країні. Дякую за підтримку!» – ідеться на сторінці Зеленського в соцмережі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця