<

Агенція Прибужжя представила спікерів проєкту «Нові ідеї для нових громад», які виступлять у Cмідинській громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 24.09.2022 / Новини / /
Перегляди
145
/ Коментарі відсутні

Агенція регіонального розвитку «Прибужжя» розпочала анонс спікерів і спікерок, які виступлять на найближчому таборуванні в рамках проєкту «Нові ідеї для нових громад» у Cмідинській громаді.

Лідер гурту “Фіолет”, письменник, арт-директор фестивалю “Бандерштат” Сергій “Колос” Мартинюк виступить з лекцією для учасників проєкту “Нові ідеї для нових громад”.

Лекція про лідерство від Сергія запланована в один з табірних днів для зареєстрованих і відібраних учасників 29-го вересня – 1-го жовтня у Смідинській громаді. Колос знає про що розповідати, коли розмова про лідерство: як іти вперед, втілювати плани, не боятися ризикувати і публічно висловлювати свої думки, як робити так, аби твої ідеї і кейси ставали мейнстрімом.

На таборуванні також виступлять радійниці Вікторія Жуковська та Анастасія Передрій. Представниці радіостанції СіД FM розкажуть, як аудіоформат спілкування (радіо та подкасти) може бути доступним та простим інструментом для просування та розвитку громади.

Спікерки поділяться власним досвідом, опишуть ефективні кейси і радо дадуть відповіді на запитання. А ще розкажуть про запис подкастів із учасниками нашого таборування.

Зазначимо, що виступи відбудуться в рамках проєкту “Нові ідеї для нових громад”, що реалізується в рамках програми Мріємо та діємо.

Нагадаємо, щоб стати учасником заходу, треба заповнити форму для реєстрації за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа