<

Адвокат бійців 51-ї бригади звернувся до Президента, щоб пояснити причини провалу БПП на виборах у Волинській області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 28.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Адвокат бійців 51-ї бригади Василь нагорний звернувся до Президента, щоб пояснити причини провалу БПП на виборах у Волинській області.

«Пане Президенте, не думаю, що ви мене читаєте, але цікаво, чи ваші помічники та радники пояснили одну з причин провалу партії «Солідарність» (від якої дійсно балотувалося багато порядних бійців, волонтерів, громадських активістів) на Волині? Це ж вони без будь-яких розслідувань «обгаджували» волинських бійців, називаючи боягузами, зрадниками, алкоголіками, і саме вони дали «правильні» меседжі військовій прокуратурі. Так пожинайте плоди…

Вже пішли чутки, що це кінець губернаторства пана Гунчика… Мені, в принципі, все одно, але навряд чи він має вплив на військову прокуратуру, яка переслідує бійців 51 ОМБР… А це не просто кілька тисяч бійців, це їхні сім’ї, родичі, куми, друзі, знайомі, односельці – тобто виборці. Відніміть не одну тисячу громадян, які саме через це або голосували проти, або просто не пішли на вибори. Військові прокурори хизувалися, що в них ще на 2 роки вистачить бійців, щоб робити показники на наших хлопцях, то якраз пік «популярності» вашої партії припаде на нові вибори. Тому цілком справедливо буде подякувати саме військовій прокуратурі та пану Матіосу, який так браво публічно рапортує вам про високі показники розслідувань уявних дезертирів…» –пише на своїй сторінці у фейсбук Василь Нагорний..




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер