<

Адвокат Андрій Портнов оприлюднив вирок нардепу Іванісову за групове зґвалтування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:08 | 22.11.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Колишній заступник голови адміністрації Віктора Януковича, адвокат Андрій Портнов оприлюднив вирок суду про визнання винним депутата фракції «Слуга народу» Романа Іванісова у замаху на групове зґвалтування.

Про це Андрій Портнов заявив у телеграм.

“Публікую вирок суду про визнання винним депутата Романа Іванісова, який вже четвертий день приховує Генеральний прокурор…(Іванісов) засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі, обласний суд знизив покарання до 2 років 6 місяців”, – написав Андрій Портнов.

Вирок суду першої інстанції (Пологівського райсуду Запорізької області) від 21-го березня 1996 року складається з 26 сторінок тексту, написаного від руки.

Три сторінки рішення суду касаційної інстанції (Запорізького обласного суду) від 17 квітня 1996 року надруковані на машинці.

У вироку детально описуються обставини злочину за участю потерпілої та чотирьох чоловіків, у тому числі 17-річного Іванісова.

Згідно з текстом судового вироку, Іванісов визнаний винним у скоєнні злочинів за ст.17 і 117 ч.3 КК від 1960 року (замах на зґвалтування, вчинене групою осіб) і ст.118 ч.2 КК від 1960 року (задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, вчинене групою осіб).

 

Нагадаємо, що правоохоронці підтвердили судимість “Слуги народу” Іванісова за зґвалтування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок