<

«Ад» і «кат»: уболівальники «Динамо» на матчі УПЛ вивісили банер з Медведчуком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 16.09.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

15-го вересня уболівальники «Динамо» під час матчу 7-го туру Української Прем’єр-Ліги з «Десною», який наші програли з рахунком 1:2, в Києві вивісили банер із зображенням одного з лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука.

Про це повідомило спортивне видання “Трибуна“, – передає УП.

На банері зображено фото Медведчука з підписом “Адвокат” і виділеними складами “Ад” і “кат”.

До слова, нинішній нардеп Віктор Медведчук – давній політичний партнер Григорія Суркіса, брат якого, Ігор Суркіс, є власником ФК “Динамо”.

Нагадаємо, за радянських часів Медведчук був адвокатом українського поета і дисидента Василя Стуса, який помер в 1985 році у Росії в тюремному карцері табору особливого режиму. Його “лінія захисту” викликала обурення самого поета й інших українських дисидентів. Вони вважають, що Медведчук “допоміг” розправитися з поетом.

У серпні Медведчук подав позов до суду, яким вимагає заборонити розповсюдження книги “Справа Василя Стуса” авторства історика і журналіста Вахтанга Кіпіані.

У серпні 2018 року у Медведчука погрожували судом у разі виходу фільму про Стуса з “недостовірною інформацією” про кума Володимира Путіна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа