<

Волинянку Світлану Шмід нагороджено «Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній зірці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 4.03.2016 / Новини /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Волинянку Світлану Шмід відзначено «Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній зірці

Благодійний фонд «Волинь-2014» вітає учасника діяльності Фонду директора Луцького комбінату шкільного та студентського харчування Світлану Шмід з відзначенням її вищою суспільною нагородою України «Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній зірці з врученням відповідного ордену з посвідченням та іменним дипломом.

Світлану Шмід відзначено рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лідери ХХІ століття» за щоденну високопрофесійну кропітку працю, високу національну гідність і сумлінне служіння Україні.  

Офіційна церемонія нагородження відбулася в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці в ході Урочистого засідання ділової громадськості України. Процедура відбулась відповідно до найвищого церемоніального протоколу – під Державним прапором України з почестями військової почесної варти.

«Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній зірці заснований на честь князівни Анни Ярославівни – дочки великого князя Київського Ярослава Мудрого з метою відзначення видатних жінок сучасної України і вручається за визначні заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа