<

7-річна волинянка потребує термінової допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 15.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Улянці Кривич ще у віці сім місяців їй поставили страшний діагноз — “вроджена вада головного мозку”, з чим і пов’язані проблеми розвитку. Цього року 13 вересня 2016 року дитині виповнилося сім років.

Від самого народження сім’я Уляни бореться, щоб полегшити життя цій особливій дитині. Протягом семи років Уляна відвідує Центр реабілітації дітей-інвалідів у місті Луцьку та проходить курси лікування, призначені лікарем-невропатологом. Батьки вирішили звернутись і до закордонних лікарів, дівчинці зголосилися допомогти в Китаї. Приблизно за півтора місяця у пекінській клініці Улянка самостійно зробила перші кроки, – пише ІА Волинські новини.

“Після народження другої донечки в сім’ї поїздки до Китаю на лікування довелося відкласти, але надія на позитивні зміни в стані донечки стимулює”, – розповідає мама дівчинки Світлана Кривич.

Нещодавно родичі Улянки дізналась, що до Луцька приїзджають спеціалісти ПП “Центр стимуляції мозку”(м. Київ). Вартість консультації та курсу реабілітації – 23 240 гривень.

“Ми якраз проходимо перший курс, завдяки нашим зусиллям та допомоги небайдужих людей.

Через два місяці потрібно пройти другий курс реабілітації, коштів, нажаль, таких не маємо. Працюючим в нашій сім’ї є лише чоловік, адже я доглядаю за двома дітьми: старша Уляна є дитиною інвалідом та Яною 1рік 8 місяців. Взимку 2016 року раптово померла моя мама, яка була мені підтримкою у всьому.

Ситуація склалась безвихідною на сьогодні. Дуже хочу, щоб моя старша донечка Уляна мала змогу заговорити, навчитись обслуговувати сама себе. І саме це мене спонукає рухатись далі, незважаючи ні на що», – пише Світлана.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк 4149497851039646

Тел. 0507166341 – мама Світлана

Тел. 050 967 967 6 – волонтер Алла.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок