<

7 порад від сервісних центрів МВС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 21.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ми переконані, що громадяни мають бути поінформовані щодо отримання послуг через усі можливі канали комунікації. Адже часто саме відсутність необхідної інформації і призводила до надання неякісного сервісу та корупції. Для уникнення подібних ситуацій надаємо зручну інструкцію «7 порад» (додається).

Серед основних послуг сервісних центрів МВС – видача та заміна водійського посвідчення, реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку транспортних засобів, зберігання та замовлення індивідуальних номерних знаків та інші послуги сервісних центрів МВС.

Для інформування та консультування громадян працюють сайт vol.hsc.gov.ua, фейсбук-сторінка www.facebook.com/scvolyn/, телефон (0332) 77-19-74, переглянути відео-інструкції щодо отримання послуг можна youtube-каналі сервісних центрів МВС.

Наразі в Україні вже проведена програма стажування для усіх бажаючих стати адміністраторами сервісних центрів МВС у 14 областях. Два нові сервісні центри МВС відкрилися у  Києві та один у Дніпрі. У листопаді сервісні центри МВС нового зразка також відкриються у Северодонецьку, Львові, Вінниці та Броварах.

unnamed-2




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця