<

Російське суспільство залишиться скаліченим на покоління, – Зеленський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:14 | 16.07.2022 / Новини / , /
Перегляди
148
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський запевняє, що Україна відновить усі зруйновані росією заклади освіти, і українці збережуть цивілізованість, а російське суспільство залишиться скаліченим на покоління.

Про це він повідомив у вечірньому зверненні, пише Українська правда.

Зеленський згадав про те, що внаслідок російського удару по Миколаєву у п’ятницю вранці зруйновано корпуси двох інститутів – педагогічного і кораблебудівного.

“Немає таких слів у нормальній людській мові, які можуть охарактеризувати, до якого стану деградувала російська держава. Це ж подвійний злочин – знищувати саме педагогічні інститути, щоб і закладу освіти не було, і нових освітян не могли навчити. Але хай терористи не сподіваються, що їм це щось дасть.

Ми обов’язково відновимо все, що вони зруйнували, кожен з більш ніж 2 тисяч освітніх закладів, всі дитячі садочки, всі школи, інститути, університети, а головне – ми збережемо нашу людяність і цивілізованість. А от російське суспільство з такою кількістю вбивць і катів залишиться скаліченим на покоління, причому з власної вини”. – сказав Зеленський.

Вранці 15 липня у Миколаєві знову сталася серія вибухів, росіяни влучили у два університети, двох людей поранено.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця